Executam cu promptitudine toate operatiunile de service in garantie si post-garantie pentru orice produs SAMSUNG. Suntem acreditati in acest scop direct de producator, fiind singurul service regional autorizat.

 Gamele de produse SAMSUNG pentru care va putem asigura service-ul sunt urmatoarele:

Telefoane Smartphone-uri Tablete
Televizoare LED, LCD, SMART, 3D Televizoare plasma si proiector Televizoare CRT si slim
Sisteme Home-cinema Proiectoare multimedia Sisteme audio - video; MP3; DVD ...
Aparatura foto - video Laptopuri si accesorii Calculatoare si periferice
Monitoare si imprimante Electrocasnice mici Electrocasnice mari
Electrocasnice incorporabile Sisteme de climatizare Diverse accesorii si gadget-uri

 

Asiguram garantiile pentru judetul Brasov, judetul Covasna plus partial judetele Harghita (pana la Miercurea Ciuc inclusiv) si Prahova (zona Azuga - Sinaia). Pentru o informare mai precisa va rugam sa ne contactati direct sau apelati call-center-ul SAMSUNG.

Putem accepta cu autorizare prealabila si produse defecte trimise prin posta sau curier. Pentru autorizarea necesara va rugam sa ne contactati inainte de expedierea produsului. Nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru produse trimise fara autorizarea prealabila.
Pentru telefoanele Samsung, modelele GTI-9100 si GTI-9300 oferim serviciul de Service rapid 1 ora pe baza de programare. Va rugam sa ne contactati pentru programare.

Pentru detalii referitoare la garantii sau service post-garantie va rugam parcurgeti si informatiile din sectiunile dedicate.

Str. Prahova nr. 2 (Deschis Luni - Vineri: 09 - 18)