Noi, cei de la PROMOS top SERVICE suntem pasionati de electronica si reparam  aparate electronice de ultima generatie.
Suntem singurul service autorizat SAMSUNG din zona Brasov, pentru toata gama de produse electronice si electrocasnice si ne gasiti in apropierea centrului civic, pe str. Prahova nr.2 (la intersectia str. Prahova cu str. Oasului, la 50 de metri de str. 13 Decembrie spre Piata de Miercuri).

Suntem service de electronice multi-brand, asigurand garantii, dar si reparatii post-garantie, pentru majoritatea marcilor de electronice si electrocasnice prezente pe piata (detalii mai jos si in cadrul site-ului).

Reparam in garantie si postgarantie aparatura electronica si electrocasnica, urmatoarele marci:

--- SAMSUNG, LG, PHILIPS, PANASONIC;

--- BOSCH - aparatura electrocasnica;

--- KRUPS, TEFAL, MOULINEX, ROWENTA, SAECO;

--- TOSHIBA, GRUNDIG, BEKO, ORION, WORTEX;

--- GORENJE, TESY, FAIRLINE, DIGIHOME;

--- OURSON, NESPRESSO, TARRINGTON HOUSE, ZEPTER.

Evident ca pe langa reparatiile in garantie va oferim depanarea aparaturii dumneavoastra si post-garantie. Practic, acoperim  zona jud.Brasov si jud.Covasna.

Un capitol important il reprezinta si depanarea si reparatiile la electronica industriala.

Sintem in faza de construire a unui nou centru service modern, care speram ca va arata ca in imaginea de mai sus .

Activitatea ne-am inceput-o din1996, cu televizoare si automatizari iar pe parcurs ne-am dezvoltat competentele pentru a cuprinde reparatii si service pentru orice produs electric sau electronic. Am invatat sa pretuim clientii iar ei ne-au rasplatit cu incredere si ne apreciaza seriozitatea.

Primii pasi in asigurarea garantiilor i-am facut odata cu captarea increderii unor importanti producatori internationali.
Am inceput cu reparatii in garantie pentru:
SAMSUNG, LG, PHILIPS, Panasonic, TOSHIBA si ORION...

Ne-am dovedit profesionalismul si am ramas chiar si acum principala firma de service si garantii din zona Brasovului pentru acesti producatori. Ne-am dezvoltat insa si catre branduri noi, în prezent fiind acreditati pe plan local, dar şi naţional, de cele mai cunoscute firme din domeniu.

.Punctele noastre forte sunt experienta, creativitatea si competenta  inginerilor si tehnicienilor din echipa, plus modul de abordare si comunicare cu clientii nostrii.

In departamentul de electronica industriala avem clienti firme cunoscute ca: Autolive, Pantex, Ertex, Liftechnology, etc. Deasemeni lucram pentru hoteluri ca : Rozmarin, Alpin, Ramada, Bela Muzica, Pantex etc.
Am infiintat in cadrul acestui departament si o sectiune de design si prototipuri care se ocupa de proiecte de automatizari, precum inlocuirea de module electronice in instalatii existente (exemple: Controler pentru lifturi de marfa, Automat pentru vinzari, Sistem multidisplay, Centrala Home Automation, Cliker, Sistem de supraveghere medicala, Aplicatii RFID, etc...).

Pentru service si reparatii in garantie, dar si post-garantie, la electronice si electrocasnice, precum si pentru service de electronica industriala va asteptam la sediul nostru sau va rugam sa ne contactati cu incredere. Reparam tot ce-i electric... repede, bine si convenabil.

PROMOS-RG SRL

Brasov, Str. Prahova nr. 2
RO1089171;  J08/1658/1992
Tel: 0268/420.164 – 0368/405.340 – 0743.315.399 – 0752.221515
Fax: 0268/420.164

Str. Prahova nr. 2 (Deschis Luni - Vineri: 09 - 18)