Service prompt in garantie !

SAMSUNG , LG Electronics , PHILIPS , Panasonic , BOSCH electrocasnice, Moulinex , KRUPS , Tefal , ROWENTA , Saeco , TOSHIBA , ORION , beko , Nespresso , oursson

Suntem acreditati de producator pentru service in garantie si post-garantie la toate produsele Samsung in judetele Brasov si Covasna, plus partial judetul Harghita (pana la Miercurea Ciuc inclusiv) si judetul Prahova (zona Azuga - Sinaia). Pentru aparatura greu deplasabila putem asigura si constatari si reparatii la domiciliu pe baza unor programari prealabile.

Asiguraram service in garantie si post garantie pentru produsele LG Electronics in zona Brasov, Fagaras, Sfantu Gheorghe, Covasna plus localitatile adiacente. Pentru aparatura greu deplasabila putem asigura si constatari si reparatii la domiciliu pe baza unor programari prealabile.

Asiguraram service in garantie si post garantie pentru produsele PHILIPS in zona Brasov, Fagaras, Sfantu Gheorghe, Covasna plus localitatile adiacente. Pentru aparatura greu deplasabila putem asigura si constatari si reparatii la domiciliu pe baza unor programari prealabile.

Suntem acreditati de producator pentru service in garantie si post-garantie la produsele Panasonic in zona Brasov, Fagaras, Sfantu Gheorghe, Covasna plus localitatile adiacente. Pentru aparatura greu deplasabila putem asigura si constatari si reparatii la domiciliu pe baza unor programari prealabile.

Suntem acreditati de producator pentru service in garantie si post-garantie la toate produsele saeco in zona Brasov, Fagaras, Sfantu Gheorghe, Covasna plus localitatile adiacente. Putem asigura si mentenanta/ intretinere pe baza de abonament.

Asiguraram service in garantie si post garantie pentru electrocasnicele mici marcile KRUPS - Tefal - Moulinex - Rowenta pentru judetele Brasov, Sibiu, Covasna..

Asiguraram service in garantie si post garantie pentru produsele TOSHIBA in zona Brasov, Fagaras, Sfantu Gheorghe, Covasna plus localitatile adiacente. 

Suntem acreditati de producator pentru service in garantie si post-garantie pentru electrocasnicele BOSCH in zona Brasov, Fagaras, Sfantu Gheorghe, Covasna plus localitatile adiacente. Pentru aparatura greu deplasabila putem asigura si constatari si reparatii la domiciliu pe baza unor programari prealabile.

Suntem acreditati de producator pentru service in garantie si post-garantie la produsele Beko in zona Brasov, Fagaras, Sfantu Gheorghe, Covasna plus localitatile adiacente. Pentru aparatura greu deplasabila putem asigura si constatari si reparatii la domiciliu pe baza unor programari prealabile.

Suntem acreditati de producator pentru service in garantie si post-garantie la produsele oursson la nivel national.