Reparam post-garantie, prompt si ieftin !

Smartphone-uri, tablete, telefoane, televizoare cu LED, LCD, plasma sau CRT, sisteme audio-video si multimedia, laptopuri, calculatoare si periferice, electrocasnice mici si mari, aer conditionat... Reparam tot ce-i electric!

Suntem unul din cele trei service-uri autorizate in Romania pentru reparatii in garantie si post-garantie la telefoanele si smartphone-urile SAMSUNG.

Realizam cele mai complexe operatiuni de service avand in dotare aparatura specifica pentru diagnostic si reparatii. Folosim la reparatii doar componente originale de provenienta SAMSUNG. 

Asiguram reparatii post-garantie la practic orice televizor existent sub soare, de la modelele de ultima generatie (SMART, 3D, QHD, curved) pana la modele clasice cu tub catodic.

Suntem prompti, precisi si oferim garantie pentru reparatiile efectuate.

Tableta = mobilitate ! In multe situatii puteti inlocui un laptop sau un PC cu o tableta. Dar ce faceti daca aveti probleme cu tableta si garantia a expirat?
Acum nu mai aveti de ce sa va faceti probleme... Rezolvam cele mai multe defecte sau disfunctionalitati. 

Va oferim service tablete  post-garantie pentru orice model de tableta Samsung si pentru cele mai multe din brandurile disponibile pe piata.

Sistemele audio-video tind sa devina tot mai prezente in viata noastra. Pornind de la simplul aparat de radio si continuand cu casetofoane, magnetofoane, CD, DVD sau Blue-ray players, receiver-uri, amplificatoare, boxe, sisteme home-theatre sau sisteme studio sound, toate se intalnesc tot mai frecvent in ziua de astazi si, evident, se pot defecta!

Asiguram service pentru toate aceste tipuri de echipamente audio-video.

Cum e cand te lasa calculatorul? Stim si noi ca intotdeauna se intampla la cel mai nepotrivit moment si de aceea facem tot posibilul sa ti-l aducem in parametri in cel mai scurt timp.

Ne ocupam in principal de probleme hardware si mentenanta pentru orice sistem IT, precum calculatoare, laptopuri, imprimante, monitoare, scanere si alte periferice ce merita efortul...

Asiguram reparatii post-garantie pentru frigidere, congelatoare si masini de spalat rufe sau vase. Avem echipa de service de teren, astfel incat reparatiile le putem executa la domiciliul clientului.

Suntem prompti, precisi si oferim garantie pentru reparatiile efectuate.

Asiguram reparatii post-garantie la toata gama de electrocasnice mici de la cei mai importanti producatori. De la rasnite de cafea la roboti sau cuptoare de paine, efectuam reparatiile post-garantie care merita facute. Avem contracte cu furnizori specializati pentru piese la preturi fara concurenta. Inainte de reparatie va comunicam si o estimare de pret.

Oferim garantie pentru reparatiile efectuate.

Dimineata vrei o cafea calda si buna... Dar se intampla uneori sa "crape" expresorul si-atunci cauti un ibric sa pui de-o cafea... Mai rau e cand ai o cafenea si se strica aparatul! Contacteaza-ne si venim sa-l reparam cat de urgent se poate!

Asiguram service si mentenenta la orice tip de aparat de facut cafea...

Vara ne racoreste iar toamna si primavara incalzeste atmosfera... Daca insa scapa freon sau nu mai functioneaza corect, instalatia de climatizare are nevoie de service...
Asiguram service si mentenata pentru instalatiile de climatizare SAMSUNG si LG.

Suntem prompti, precisi si oferim garantie pentru reparatiile efectuate.