Mai repede, mai ieftin si la fel de bine !

Rezolvam orice depanare pentru automatizari, controlere, calculatoare de proces, comenzi numerice, etc ...


Cu cat sunt mai moderne liniile de productie cu atat creste complexitatea sistemelor electronice de comanda. De la simple linii de productie unde comenzile sunt simple comutari de tip pornit-oprit, s-a ajuns la sisteme complexe gestionate de calculatoare de proces, actionate de motoare pas cu pas si controlate de senzori multipli. Un exemplu dus la extrem este linia de asamblare a autoturismelor electrice Tesla unde se regasesc hale in care lucreaza doar roboti, totul fiind extrem de precis coordonat, masurat si actionat.

Chiar daca pentru unii din noi fabrica Tesla poate parea de domeniul fantasticului, si in peisajul industrial autohton se regasesc linii cu automatizari industriale mai mult sau mai putin avansate, masini cu comanda numerica, calculatoare de proces si multe alte controlere si automatizari partiale. Defectarea oricarora din acestea inseamna oprirea productiei iar asta are consecinte directe extrem de complicate...

Noi intelegem aceste consecinte si suntem aici pentru a va ajuta sa puneti lucrurile in miscare din nou, in cel mai scurt timp.
In plus, intelegem si capitolul costuri, astfel ca prin depanarile pe care le facem asupra modulelor industriale intervenim de multe ori pana la nivelul de componente discrete pentru a tine costul reparatiei la minim.
In marea majoritate a cazurilor, depanarile pe care le efectuam va asigura un cost redus cu pana la 50% fata de situatia inlocuirii modulului defect. Si de multe ori rezolvam lucrurile mai repede decat s-ar rezolva acestea prin comandarea unui nou modul si primirea lui din cine stie ce parte a lumii. Mai repede, mai ieftin si la fel de bine!

In departamentul de electronica industriala avem clienti firme cunoscute ca: Autolive, Pantex, Ertex, Liftechnology, etc. Deasemeni lucram pentru hoteluri ca : Rozmarin, Alpin, Ramada, Bela Muzica, Pantex etc. Pentru multi din clientii si partenerii nostri executam si lucrari de mentenanta pe baza unui abonament lunar.
Am infiintat in cadrul acestui departament si o sectiune de design si prototipuri care se ocupa de proiecte de automatizari, precum inlocuirea de module electronice in instalatii existente (exemple: Controler pentru lifturi de marfa, Automat pentru vinzari, Sistem multidisplay, Centrala Home Automation, Cliker, Sistem de supraveghere medicala, Aplicatii RFID, etc...).

Executam service industrial pentru:

Linii automatizate Procese controlate automat Echipamente de control
Masini cu comanda numerica Echipamente electronice de masura Automatizari analogice si digitale

 

Avem furnizori specializati pentru componente si module atat la nivel european cat si mondial, astfel incat putem asigura orice componenta sau modul fie din Germania, din Japonia, SUA sau China, functie de provenienta.

Asiguram garantie pentru lucrarile efectuate. Putem sa va asiguram si mentenanta pentru echipamentele de electronica industriala in baza unui contract specific. In acest fel puteti preveni o mare parte din "caderile" aparute prin defectarile intempestive.

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii, sau direct pentru a va fi de folos!

Reparam tot ce-i electric... Aparatura dumneavoastra revine in cel mai scurt timp in parametri proiectati!

Str. Prahova nr. 2 (Deschis Luni - Vineri: 09 - 18)