Rezolvam prompt service-ul in garantie si post-garantie pentru toate produsele SAMSUNG:

Telefoane Smartphone-uri Tablete
Televizoare LED, LCD, SMART, 3D Televizoare plasma si proiector Televizoare CRT si slim
Sisteme Home-cinema Proiectoare multimedia Sisteme audio - video; MP3; DVD ...
Aparatura foto - video Laptopuri si accesorii Calculatoare si periferice
Monitoare si imprimante Electrocasnice mici Electrocasnice mari
Electrocasnice incorporabile Sisteme de climatizare Diverse accesorii si gadget-uri

 

Asiguram garantiile pentru judetul Brasov, judetul Covasna plus partial judetele Harghita (pana la Miercurea Ciuc inclusiv) si Prahova (zona Azuga - Sinaia). Pentru o informare mai precisa va rugam sa ne contactati direct sau apelati call-center-ul SAMSUNG.

Acceptam si produse defecte trimise prin posta sau curier dar pentru aceasta va rugam sa ne contactati in prealabil pentru un cod de autorizare. Nu ne asumam nici un fel de responsabilitate pentru produsele trimise fara cod de autorizare prealabil.
Pentru telefoanele Samsung, modelele GTI-9100 si GTI-9300 oferim serviciul de Service rapid 1 ora pe baza unei programari anterioare.

Pentru aparatura greu deplasabila putem asigura si deplasare la domiciliu pentru constatari si reparatii in baza unor programari prealabile. Contactati-ne pentru o programare sau programati-va singur on-line aici.

Va oferim seriozitate, promptitudine, profesionalism si garantie la reparatiile efectuate. Puteti oricand urmari starea reparatiei dumneavoastra direct de pe site-ul nostru, gasiti un buton de acces chiar pe prima pagina.

Reparam tot ce-i electric... Aparatura dumneavoastra revine in cel mai scurt timp in parametri proiectati!

service post-garantie

Str. Prahova nr. 2 (Deschis Luni - Vineri: 09 - 18)